Database

Schakel | database vol documenten en informatie voor creatieven
Hier vind je een digitale database vol (praktische) informatie aangaande het organiseren of produceren van een evenement, activiteit of ander creatief concept. Sommige zijn specifiek op Arnhem gericht maar de meeste documenten zijn multifunctioneel.

Schakel is nog volop in ontwikkeling. Dit betekent dat de database nooit volledig zal zijn. De komende maanden zal er nog veel meer informatie volgen en we waarderen het zeer als jullie hieraan bij willen dragen! De informatie die beschikbaar is, kan onderverdeeld worden in een paar soorten documenten:
- Pdf bestanden met louter informatie. Dit kunnen door ons ontwikkelde tips zijn, maar ook algemene documenten vanuit de gemeente of andere instanties.- Pdf bestanden ter gebruik door derden. Dit kan een voorbeeld van een persbericht zijn, waarbij je de tekst vanuit de pdf in een Word document kan kopiëren.
- Open bestanden als Word en Excel. Deze zien we als een soort ‘open source’ documentatie. Hierin kan je zelf ook aanpassingen voegen zodat de informatie kwalitatief of kwantitatief naar een hoger niveau gaat. Vooralsnog werken we ook met dit soort bestanden. Als blijkt dat dit gaat leiden tot doublures of foutieve informatie dan kan het zijn dat we sommige bestanden ‘sluiten’.

Voor alles geldt; met zijn allen weten we veel meer. Dat betekent dat we heel erg open staan voor feedback. Als je waardevolle toevoegingen hebt voor een bestaand document, dan mag je dat altijd mailen naar thijs@schakelarnhem.nl. Datzelfde geldt ook wanneer je nieuwe documenten hebt of vindt dat er belangrijke informatie ontbreekt. Dan kunnen wij kijken hoe we die informatie alsnog verzamelen.
Neem voor vragen, opmerkingen of iets heel anders gerust contact op met ons. Vertel het ook verder. Schakel Arnhem is er voor alle Arnhemse creatieven, maar vooral voor diegene die net beginnen, mocht jij iemand tegenkomen met wilde plannen, breng ons er van op de hoogte!